szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Simicska Ádám egy olyan könyv fotóját dobta fel kedden a Facebookra, amelyet Orbán Viktor dedikált neki, még 2003-ban. Simicska Lajos fia üzent is a miniszterelnöknek.

„Simicska Ádám részére, szeretettel, áldott, békés ünnepeket kívánva, mert mi nem vagyunk a meghátrálás emberei. Orbán Viktor, 2003 adventjén, Hajrá Magyarok!” – így dedikálta az akkor ellenzékben lévő Orbán Viktor A történelem főutcáján című könyvét Simicska Lajos fiának.

Simicska Ádám pedig most előkapta a könyvet, és tovább gyarapította a vasárnap óta tartó csörtéhez tartozó üzenetkollekciót. Facebook-oldalán ezt írta: „Kedves Viktor! Elkezdtük idehaza leporolni a régi közös emlékeket. Mi akadt a kezembe? Nekem dedikált könyved ezzel a személyes üzeneteddel: "mert mi nem vagyunk a meghátrálás emberei". Tudod jól, mi sem.”

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Óvintézkedésekkel vizsgázhatnak majd a szakképzésben tanuló diákok

Óvintézkedésekkel vizsgázhatnak majd a szakképzésben tanuló diákok

Kilenc utassal borult árokba két autó Csorvásnál

Kilenc utassal borult árokba két autó Csorvásnál

Mire lehet elég egy háromhetes informatikusképzés?

Mire lehet elég egy háromhetes informatikusképzés?