szerző:
hvg.hu

Mindenki készül már az áprilisi választásokra, a csepeli önkormányzat úgy, hogy a hetente megjelenő újság mellett a helyi tévé is újraindul.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A XXI. kerületi Ittlakunk.hu írja, hogy tavaly október 26-án a képviselő-testület többsége megszavazta, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Január közepétől az áprilisi választásokig így a kétheti lapból heti lett, erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége.

A Hírmondóban nem jelenhetnek meg politikai hirdetések, hiszen a kiadó nem küldte meg a hirdetési árjegyzékét az Állami Számvevőszéknek. Borbély Lénárd fideszes polgármester a lap idei első számában azt mondta, „az önkormányzat képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Csepeli Hírmondó is hetente fog megjelenni, hogy elég információ jusson el az olvasókhoz a pártokról, jelöltekről és elképzeléseikről. Ennek megfelelően az országgyűlési választásokig megjelenő lapszámokban kiemelt szerepet fog kapni a csepeli és országos politika, a jelöltek és pártok bemutatása és elképzelése.”

Van új rovat is, amiben Németh Szilárd kedvenc receptjeit olvashatják a csepeliek. A kolbászos tepertőkrémet már meg is osztották az érdeklődőkkel.

©

A testület decemberben arról is döntött, hogy 2018-tól újjáélesztik az évek óta nem működő helyi tévét, bár az nem derült ki, ez mennyibe kerül majd.

Kiemelt kép: Németh Szilárd Facebook-oldala

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!