szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Országjárásba kezdett Orbán Viktor, amely során lopni saját bevallása szerint nem akar, de közös fényképpel mindenkit szívesen megajándékoz.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged

– ezzel a mondattal nyit Orbán Viktor abban a videóban, amelyet a kormányfő stábja töltött fel a Facebookra (és hogy a vezér külföldi rajongói is élvezhessék a humort, angolul feliratozták: A washing machine is easier to sell than you). Az így megalázott helyi fideszes jelölt az egri Nyitrai Zsolt.

A videóban ezt követően három családnál tesz látogatást a kormányfő Eger kertvárosi részén, hogy Nyitrainak gyűjtsön aláírásokat. Az első házban egy nyugdíjkorba lépett pár fogadja Orbánt, aki illendőségből le is ül, mert ha a vendég állva marad, azzal ellopja a helyiek álmát. (Ez pedig a NER-en belül más feladata). A második házban egy nagycsaládos família várja a kormányfőt. Kevésbé lehetett spontán az itteni találkozás, hiszen minden férfi ingben tartózkodik otthon.

A harmadik házban a fideszes különítmény elnézést kér a késésért, így a spontaneitás itt ki is zárva. Ettől még az idős pár nő tagja nem győzik csodálkozni szerencséjén.

Hát ez nem igaz, hogy én Orbán Viktor mellett vagyok!

– mondja összetett kézzel az asszony. Az egyetlen igazán spontán, és ezért a kormányfő számára kissé kellemetlen találkozásra az utcán került sor, amikor egy ittas egri kukás szólította meg Orbánt. Mint kiderült, a kocsmából jött, és gyorsan kap is egy közös fotót a miniszterelnökkel. A férfi azzal köszöni meg, hogy "hajrá Fidesz, hajrá Magyarország" felkiáltással búcsúzik.

Ez a videó tehát Orbán Viktor országjárásának még csak első állomása, várhatunk hasonlóan erős tartalomra máshonnan is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mégis elhalasztják az Apostol arénakoncertjét

Mégis elhalasztják az Apostol arénakoncertjét

Az ezüstérem ellenére távozhat Conte az Inter kispadjáról

Az ezüstérem ellenére távozhat Conte az Inter kispadjáról

Lemondott szigligeti polgármester: Bizonyos vállalkozókkal szemben védtelenek vagyunk

Lemondott szigligeti polgármester: Bizonyos vállalkozókkal szemben védtelenek vagyunk