szerző:
hvg.hu

Az Echo Tv-ből igazolták az új műsorvezetőt.

A HírTV a honlapján közölte, Földi-Kovács Andrea ugrik be Kálmán Olga helyére, a műsor címe Magyarország élőben lesz. Kálmán Olgát ma rúgták ki, az állománygyűlés után. Le is ment az első adás, melynek vendége Kocsis Máté, Gajdics Ottó és Huth Gergely voltak, beszámolónkat itt találja.

©

Földi-Kovács Andrea Földi László felesége, 10 évet dolgozott a HírTV-nél, majd a G-nap után lelkiismereti okokra hivatkozva távozott, előbb a közmédiába, majd az Echo TV-be ment. Korábban egy másik lehetséges műsorvezető, Horváth Károly neve is felmerült, őt szintén az Echo Tv-ből igazolták volna át.

Kálmán Olga mai műsorának egyik vendége Márki-Zay Péter lett volna, azonban a jelentős átalakulások miatt ez az interjú elmarad.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!