szerző:
hvg.hu

Az eset a miskolci Auchan-Avasi kilátó járaton történt. A rendszeresen erre utazók szerint a sofőr "mindig ezt csinálja".

Húsz percen át nem indult el a sofőr, és rendőrt akart hívni azért, mert egy ötéves kislány ásványvizet ivott a vasárnap esti 18:10-es miskolci Auchan-járaton. Az esetet videóra is vették, a feltöltő szerint a menetrend szerinti járaton ráadásul kép is jelzi hogy, pet-palackból vizet inni szabad.

A felvételen az is látszik, hogy az először elmondása szerint még türelmes anyuka, illetve egy férfi - aki minden bizonnyal az apuka volt - odament a sofőrhöz és fennhangon veszekedni kezdett vele. A buszvezető pedig tovább problémázott, majd végül rendőrt hivott a családra.

Emlékezetes, korábban azért bírságoltak meg egy embert Debrecenben, mert vizet ivott a villamoson:

Megbírságoltak egy embert, mert vizet ivott a villamoson

3000 forintot ért két korty ásványvíz, amit egy újságíró a debreceni villamoson merészelt elfogyasztani. Eddig nem volt köztudott, hogy a vízivás is tilos a tömegközlekedési járatokon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!