szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A miniszter azt írja, még arról sem tudott, hogy a fideszes képviselőnőnek megromlott a kapcsolata a férjével.

Büntetőfeljelentést tesz és polgári pert indít két lap ellen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, ezt maga jelentette be a Facebookon.

Az Ezalenyeg MSZP-közeli portál azt írta múlt héten, hogy Koncz Zsófia fideszes képviselő azért válik, mert összejött a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel. A cikket a Nyugati Fény is átvette. Gulyás emiatt perli a lapokat.

"Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismerem, kedvelem, az Édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsülöm. Soha viszonyunk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztunk. Házasságának megromlásáról nem tudtam, válásáról a sajtóból értesültem. A cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is" – írta a miniszter a Facebookon.

Gulyás közölte, hogy a cikkek szerzői ellen feljelentést tesz aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt, valamint személyiségi jogsértés miatt polgári pert indít a két lap ellen.

"A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely – Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő – civil szervezet javára" – tette hozzá Gulyás.

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen A baloldali média napról napra ... Közzétette: Gulyás Gergely - & nbsp; 2021. február 1., hétfő

Koncz Zsófia 2020. október 11-én győzött a Borsod megye 6. számú választókörzetben rendezett időközi választáson. A Blikk január 12-én írta meg, hogy a fideszes képviselő elválik férjétől, akivel még 2018 áprilisában házasodott össze.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!