szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Befektetők és topmenedzserek előtt mutathatják be a vállalkozó kedvű feltalálók, cégek technológiai és internetes projektjeiket márciusban a Startupversenyen, az V. Web 2.0 Symposium-Barcamp Budapest konferencián. A versenyzőknek egyenként tíz percük lesz, hogy meggyőzzék a szakmai zsűrit arról, érdemesek a befektetésre.

A bíráló bizottság – Bojár Gábor, Gyulai Zoltán, Jaksity Z György, Pataki Róbert, Siklósi Zoltán, Simó György és Straub Elek – értékel, dicsér, kritizál, ezzel segítve a befektetők döntését. A beadott dokumentációk közül az előminősítést követően a legjobb hat vállalkozó mutathatja be elképzeléseit a zsűri előtt. A projektek értékelése nyilvános, tehát kiderül, milyen szempontok alapján döntenek a befektetők egy-egy innováció sorsáról.

A konferencia szervezői tudatában vannak, hogy az utóbbi években kevés hazai innováció született, ám bíznak abban, hogy kezdeményezésük hozzájárulhat a magyar innováció élvonalba kerüléséhez, és újra érvényes lesz a régi mondás: „Találékony nemzet a magyar”.

Nevezési határidő: 2010. február 15. Jelentkezés és részletek a StartUp versenyről itt olvasható

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!