szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy külföldi közösségi finanszírozási oldalon kért pénzt Csepella Olivér, hogy megrajzolja képregényét, a nyugatos írók zombiapokalipszis ellen küzdenek széklábakkal. A kért három millió forintot egy nap alatt összeszedte, amivel az egyik, ha nem a leggyorsabban teljesülő kampány az övé.

Több magyar projekt is szerencsét próbált már a külföldi közösségi finanszírozási oldalakon, és volt, aki szerencsével is járt, mint a Pikkpakk cipő, a Feel Flux játék, vagy a tegnap záródó Deska Board kampány, amelynek csak néhány órán múlt a sikere, az utolsó pillanatban jött össze a kért 20 ezer dollár (5 millió forint). Nem úgy Csepella Olivér Nyugat+Zombik kampánya, amelyet november 6-án, csütörtökön, valamivel éjfél előtt indította el az Indiegogón, és péntek este háromnegyed tízre, azaz kevesebb mint egy nap alatt már zsebben is volt a kampány célját jelentő 12 ezer dollár, amit a több mint négyszáz lelkes támogató adott össze.

©

A projekt sorsát a támogatók egy blogon követhetik majd, ahol Csepella ígérete szerint folyamatosan informálja őket a főbb munkafázisokról, ami a terv szerint 2015 végén ér véget. A közel 3 millió forint, ahogy a kampányban írja „egy évi ebédem, lakásom, bkv bérletem ára, képregény és az ajándékok előállítási költsége”. A kétszáz oldalasra tervezett Nyugat+Zombik rajzolójával a kampány előtt készített interjúnkat itt olvashatja és megtekinthet tízkockányi, még sehol nem látott képregényrészletet is.

Keressük a legjobb kisvállalkozói honlapot! Pályázzon jól működő honlapjával, részletekről itt olvashat, a pályázati űrlapot pedig itt találja.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta a világ egyik legnagyobb energiacégét Trump

Rendkívül kellemetlen helyzetbe hozta a világ egyik legnagyobb energiacégét Trump

Két évet kapott a kecskeméti férfi, aki meg akarta ölni az ismerősét

Két évet kapott a kecskeméti férfi, aki meg akarta ölni az ismerősét

Kínában a 18 évnél fiatalabbaknak számláló mutatja majd, mikor mit csinálhatnak a neten

Kínában a 18 évnél fiatalabbaknak számláló mutatja majd, mikor mit csinálhatnak a neten