szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Semmilyen párbeszéd nincs a felek között, a viszony elmérgesedett.

Fekete Zoltánnal, az Uber magyarországi operatív vezetőjével közöl interjút a Magyar Narancs holnapi száma. A lap kérdéseire adott válaszokból többek között az derül ki, hogy hiába akar az Uber a magyar kormánnyal és a minisztériumokkal egyeztetni szabályozási ügyekben, az adminisztráció egyszerűen nem áll szóba velük.

Az interjú készítésekor már 27 ezernél járt azoknak az online petícióknak a száma, amelyek minisztereknek és államtitkároknak is küldenek automatikus értesítést minden egyes tiltakozásról. A hivatalok azonban semmit sem reagáltak eddig, mint ahogy a cég egyetlen eddigi vitatott lépésére sem érkezett semmilyen válasz.

Fekete Zoltán az interjúban kifejti, hogy milyen megoldásaik vannak az esetleges új szabályok bevezetésére, illetve hogyan törekednek a jelenlegi helyzetben megfelelni az előírásoknak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elnöki kegyelmet kér QAnon Sámán, mondván, ő csak Trump utasításait követte

Elnöki kegyelmet kér QAnon Sámán, mondván, ő csak Trump utasításait követte

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

Kiszivároghatott az SZFE új tanárainak névsora

A kommunista párt leckézteti a legismertebb kínai milliárdost

A kommunista párt leckézteti a legismertebb kínai milliárdost