szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Garancsi István mindössze egy hónapja jegyeztette be a saját biztonsági cégét.

Megvásárolta a Garancsi István tulajdonában levő GaranSec Zrt. a G4S biztonsági cég magyarországi leányvállalatát – írja a 444. A jogfolytonos adásvételről a portál szerint Lassányi Zsolt, a G4S Biztonságtechnikai Zrt. vezérigazgatója levélben tájékoztatta partnereit, annak a Cégközlönyben még nincs nyoma.

A GaranSec egyedüli részvényese a többek között a Videoton FC-t és a Market Építő Zrt.-t tulajdonló Garancsi. A társaságot mindössze egy hónappal ezelőtt jegyezték be, Garancsi a vezérigazgató is, igazgatóság vagy felügyelőbizottság nincs is.

A GS4 Biztonságtechnikai Zrt. a G4S brit multicég tulajdonában volt eddig, 2016-ban 3,2 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, az évet 155 millió forint adózott eredménnyel zárta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!