szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rajongók egy titokzatos plakátot szúrtak ki a londoni metróban.

A plakáton egy körökből összeállított sokszínű virágábra látható egy dátummal: december 4.

A Coldplay-rajongók között gyorsan beindult a spekuláció a közösségi felületeken, mivel a zenekar legutóbbi fellépésén, a New York-i Global Citizen fesztiválon Chris Martin pólóján egy hasonló geometriai ábrát lehetett látni. A jótékonysági koncerten, ahol egyébként többkek közt Ed Sheeran, Eddie Vedder, Beyoncé és Sting is fellépett, a Coldplay egy vadonatúj dalt is bemutatott.

A Coldplay legutóbbi albuma, a Ghost Stories 2014-ben jelent meg (itt írtunk róla).

Chris Martin korábban többször is célzást tett arra, hogy talán ez az új, hetedik Coldplay-album lehet a zenekar utolsó lemeze: „Ez lesz a hetedik lemezünk, és, ha úgy nézzük, ez olyan, mint az utolsó Harry Potter-könyv, vagy valami ilyesmi. Nem azt mondom, hogy nem lesz majd egy újabb dolog egy nap, de ez mégis valaminek a lezárása lesz. Úgy kell erre a lemezre gondolnom, mint az utolsó amit csinálunk – másképp hogyan is tudnánk mindent beleadni”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor a járvány tetőzik, mi pedig teraszozhatunk

És akkor a járvány tetőzik, mi pedig teraszozhatunk

Hitlerből Nerót, Rákosiból III. Richárdot kreált az áthallásos művészet

Hitlerből Nerót, Rákosiból III. Richárdot kreált az áthallásos művészet

15 millió forintot kínált menyének, ha lemond a gyerekeiről

15 millió forintot kínált menyének, ha lemond a gyerekeiről