szerző:
hvg.hu

Félig üres nézőtér előtt kellett játszania a fellépőknek.

A 1956-os emlékév keretében a Papp László Sportarénába vasárnap este fél 8-ra meghirdetett Szabadságkoncert 1956 című ingyenes koncertre alig félház ment el - derül ki a hvg.hu fotójáról.

Az Arénába meghirdetett koncertre bárki ingyen elmehetett, csak regisztrálni kellett rá. A Facebook-eseményt már napok óta úgy hirdették, hogy teltházas lesz az esemény, mégis félig üres nézőtér előtt kellett játszania a fellépőknek, vagyis Vastag Csabának, DENIZ-nek, The Biebersnek, a PG Csoportnak, a Beatricének, Ákosnak és az EAST-nek.

©
©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!