szerző:
hvg.hu

Pár szám után nem volt mit tenni, le kellett vonulni a színpadról. A koncertet később bepótolják.

Második berlini koncertjét adta volna a U2 szombat este, de pár szám után Bono bejelentette: "Ezt nem tudjuk folytatni, ez így nem jó nektek". Ugyanis teljesen elment a hangja. A fejlemény mindenkit váratlanul érintett, előzőleg ugyanis jól teljesített az énekes. A koncert félbeszakadt, jó fél órát vártak a nézők, de végül lefújták az eseményt.

A zenekar pótlást ígért egy későbbi időpontban. Egyelőre az orvosi szakvéleményt várják a legendás ír rockzenekarnál. Az énekes Bono hangsúlyozta, nagyon sajnálja a dolgot, és hogy nem olyan nagy a probléma. A rajongók megértőnek mutatkoztak, és együtt éreztek a veterán énekessel.

(BBC)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!