szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A Vakum Design legújabb eseménye a 4xInside, mely egy lineáris csoportos kiállításként is felfogható.

A Vakum Design legújabb eseménye a 4xInside, mely egy lineáris csoportos kiállításként is felfogható. A három alkotónak olyan képzőművészeti témáját dolgozza föl a kiállítás, amelyben a fizikai külső terektől fokozatosan a belső lelki szférába viszik át a hangsúlyt.

Timkó Bíbor alkotása
©

A kültéri sportok Hatala Péternél az enteriőrökben bontakoznak ki, és adnak a tereknek szokatlan dinamikát. A "celebek" portréi Kovács Lehelnél a kiállítótér zártságába kerülnek, megfosztva így őket a médiumok nyújtotta hatástól. A különböző élethelyzetű, játékos könnyedséggel megrajzolt nők Timkó Bíbornál a lélek és a tudat bonyolult összefüggéseit keresik.

Hatala Péter alkotása
©

A falakon lévő graffiti és street art alkotások behozatala és transzformálása a belső térbe pedig szintén egy új lehetőséget generál. Ezáltal ők is bekerülnek a fizikális belső tér által kínált maradandóságba.


4 x Inside (december 30-ig)
Vakum Design Shop Lakberendezési Bolt és Galéria 
1033 Bp., Hajógyári sziget 130. / Ny: Sze–P: 12–18, Szo: 10–17
vakumdesign.hu
peterhatala.com
kolehel.com
bibor.org

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!