szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

A szerző hétfői tájékoztatása szerint a harmadik kiadásban a teljes szöveget aktualizálta, újabb kutatási...

Puskás még idősen sem vesztette el labdaérzékét

A szerző hétfői tájékoztatása szerint a harmadik kiadásban a teljes szöveget aktualizálta, újabb kutatási eredményekkel, frissen előkerült sztorikkal bővítette, s ez az anyag több mint 500 fotót, dokumentumot tartalmaz, amelyeknek egy része athéni, madridi és brüsszeli archívumokból, törzsanyaga pedig a családi gyűjteményből származik.

A harmadik kiadás az eddigi legteljesebb, legnagyobb terjedelmű és leggazdagabban illusztrált Puskás-életrajz, s ez az egyetlen, amely hivatalosan is a család és az örökösök támogatásával, illetve jóváhagyásával került a boltokba.

A Puskás című könyv jövőre angol nyelven is megjelenik, amelyhez - hasonlóan a harmadik kiadáséhoz - Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője írt előszót.

A könyv már kapható 8900 forintért, de megrendelhető a kiadótól és partnerétől, a puskas.com-tól is 6200 forint+postaköltség ellenében.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!