szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Ryanair újra naptáron árulja női munkatársait. A 2012-es repülős naptárban fehérneműben pózolnak a készséges légikisasszonyok, jótékony cél érdekében.

2008 óta néhány utaskísérő munkaköri leírása kibővült a Ryanair fapados légitársaságnál. Az ír vállalat kötelékében minden év végén megmutathatják magukat az utaskísérők uniformis nélkül. Miss januártól decemberig válogathatnak a megtisztelő címek közül a Ryanair falinaptárjához a dolgozók, melyet immáron negyedszerre ad ki a vállalat. 10 eurós extra költségért vásárolhatják meg a fedélzeten vagy rendelhetik meg interneten az érdeklődök a szexi kalendáriumot, a befolyt összeget pedig szokásos módon jótékony célra szánják: 100 ezer eurót terveznek begyűjteni, idén beteg gyermekek részére.

A Ryanair lányai
©

Az egyes hónapokhoz rendelt fehérneműben pózoló légikisasszonyokról azt is megtudhatjuk, hogy melyik városból származnak, így jó eséllyel találkozhatunk velük a megfelelő járatokon. Budapesti lány nem szerepel a naptárban, mivel a Ryanair 2010 októberében kivonult Magyarországról. A legújabb hírek szerint azonban az írek tervezik a budapesti járatok visszaállítását.

Alice Rómából valamiért az USA színeiben pompázik
©

A tavalyi kiadásban bikinis fotókkal kedveskedtek azoknak az utasoknak, akik hajlandóak voltak egy újabb extráért fizetni, a poggyász, az ellátás, a kártyás fizetés és egyéb szolgáltatások mellett, melyek révén a Ryanairt a legdrágább fapadosok között tartják számon.

Georgina a londoni, Dorota a brüszzeli járaton szolgál
©
hvg.hu Shake

Bikinire vetkőztek a Ryanair legszexibb légiutaskísérői

Tegnap mutatták be a Ryanair 2011-es naptárát, közkívánatra tizenkét légiutaskísérőjük bikinis képével. Az ír fapadoson kapható kalendárium árusításából befolyó összeget jótékonykodásra szánja Michael O' Leary, a vezérigazgató.

Egy osztrák találmánnyal már nappal is látni lehet a Föld körül keringő űrszemetet

Egy osztrák találmánnyal már nappal is látni lehet a Föld körül keringő űrszemetet

Müller Cecília sajtótájékoztatót tart a migrációs nyomásról

Müller Cecília sajtótájékoztatót tart a migrációs nyomásról

Ismét rács mögött van a csengeri "örökösnő"

Ismét rács mögött van a csengeri "örökösnő"