szerző:
Tokics Máté
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Toni Kroos fura rigolyáját alighanem nagyon bánják a svédek.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Manapság csaknem hetente, de legfeljebb havonta jelennek meg új futballcipők a piacon. A német válogatott, Toni Kroos azonban már 2014 óta ugyanabban a modellben játszik.

Pedig az újabb cipők általában könnyebbek, jobb anyagúak, mint az előbbiek, ennek pedig nagy szerepe van a futásnál, lövésnél. A Real Madrid sztárja viszont nem vevő az újdonságokra. Kroos Adidas Adipure Pro11-et visel, amit már nem is gyártanak, a német sportszergyártó külön kérésre készíti el neki a szükséges mennyiséget.

A 28 éves középpályásnak a jelek szerint bejön a maradiság, egyfelől évek óta kiválóan teljesít, másrészt ugye szombat este éppen ebben a cipőben lőtt győzelmet (és versenyben maradást) érő, utolsó pillanatos gólt szabadrúgásból a svédek ellen.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!