szerző:
hvg.hu

A Manchester United portugál mestere szerint nagyon közel állt a bravúrhoz az angol válogatott, így érthető, ha a teljes ország letargiába süpped. Ugyanakkor a három oroszlánosok játéka több mint biztató a jövőre nézve.

„Az angoloknak minden okuk megvan arra, hogy sírjanak. Nagyon-nagyon közel voltak. De az optimizmusra is megvan az okuk!” – nyilatkozta José Mourinho, aki a Russia Today elemzőjeként igyekszik emelni az idei vébé színvonalát.

©

„Rengeteget fejlődtek a korábbi mérkőzéseiket látva.

Egészen fiatal a csapat, a játékosok nagy része könnyen játszhat majd a következő világbajnokságon is,

ahol sokkal nagyobb klubtapasztalattal még eredményesebbek lehetnek.”

Mourinho kijelentette, ha az angol szövetség vezetőinek helyében lenne, akkor hosszú távon gondolkodna a válogatott jelenlegi szakmai stábjával.

„Megtartanám Gareth Southgate-et és Steve Hollandot a pozíciójukban, és

esélyt adnék nekik a bizonyításra a következő Eb-n és vb-n.

A játékosok, a keret és mindenki, láthatóan nagy utat járt be a világbajnokság alatt is, ettől pedig büszkeséggel a szívükben térhetnek haza. Mindent megtettek az országukért" – jelentette ki a Manchester United trénere.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!