Tetszett a cikk?

A nemzetközi légitársaságok közül a Lufthansa elsőként indította el FlyNet nevű, műholdas, a kísérleti időszakban ingyenes  internetszolgáltatását a Frankfurt-Washington járatokon.

A Lufthansa és a "Connexion by Boeing" közös, nagyszabású műszaki projektje 2001 júniusában indult. A Lufthansa márciustól mind az 55 repülőtéri csarnokát ellátja WLAN internet hozzáféréssel a Vodafone D2 együttműködésével. Az utasok így még átszállás közben is élvezhetik a modern és gyors kommunikációban rejlő előnyöket.
Az új szolgáltatást minden utas 2003. április 15-ig térítésmentesen használhatja a Frankfurt és Washington között közlekedő járatokon. A FlyNet portál, amelyet a Tomorrow-Focus AG-vel együtt fejlesztettek ki, számos friss információt nyújt, beleértve a pénzügyekről, utazásról és életmódról szóló híreket.
2004 közepétől a FlyNet portál használata a rutinszerű működtetés alatt ingyenes marad. A későbbiekben az internet-hozzáférés várhatóan 30 és 35 euró közötti összegbe fog kerülni járatonként. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Harcok Hegyi-Karabahban: már több mint 90 halott

Harcok Hegyi-Karabahban: már több mint 90 halott

Felavatták Czeizel Endre mellszobrát Budapesten

Felavatták Czeizel Endre mellszobrát Budapesten

Egy este alakult ki sarki fény és holdszivárvány Skóciában

Egy este alakult ki sarki fény és holdszivárvány Skóciában