szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A bájos modell lesz az arca annak a hamarosan induló szolgáltatásnak, amely hazánkon kívül egyelőre csak Hong Kongban elérhető.

Miu-miújság?
A 2002-ben a nyuszis magazintól az Év Playmate-je díjat elnyerő Sylvi jelenleg a Vodafone előfizetők által elérhető wapos felületen az erotikus szekció háziasszonya, ahol exkluzív fotókat érhetnek el a felhasználók. Emellett nemrégiben egy hazánkban szintén újításnak számító szolgáltatással is megjelent a csinos modell.

A hölgy rajongói ugyanis olyan csengőhangokhoz juthatnak hozzá, amelyek Sylvi hangján szólalnak meg ha hívás érkezik, sőt akár saját telefonjuk kicsöngésének a hangját is lecserélhetik egy-egy huncut mondatra, amelyet a zöld szemű díva suttog azok fülébe, akik éppen arra várnak, hogy ismerősük felvegye a kagylót.

A mobil erotika nem várt sikerén felbuzdulva jött a Virtuális Barátnő ötlete. A fejlesztő cég a Hong Kongban már működő szolgáltatás alapjait használja fel a szintén Vodafone előfizetők számára elérhető játékban. A bátor vállalkozóknak gondoskodnia kell róla, hogy saját virtuális Sylvijük mindig boldog és kiegyensúlyozott legyen. Természetesen ez korántsem egyszerű, hiszen a kos jegyében született szépség szeszélyességét is számításba kell venni az udvarlás során.

Három kategóriában – szépség, sikeresség, szerelem – kell Sylvi kedvére tenni, amelyet mindenkori hangulata is befolyásol. Sem elhanyagolni, sem túlzásba vinni nem szabad azonban a törődést, ugyanis ilyen esetben a hölgyemény vagy faképnél hagyja virtuális lovagjait, vagy belefárad a folyamatos nyaggatásba és már nem értékeli annyira a kedveskedést, mint korábban. A legügyesebb csábítók azonban fokozatosan feloldhatják a kezdetben szemérmes szépség gátlásait, s akár – korábban sehol meg nem jelent - pikáns fotóra is számíthatnak.

A Playmate továbbra is rajta tartja ujjait a kor ütőerén, s multimédás tartalmakkal felszerelt saját weboldala mellett hamarosan elindítja blogját is, amelyen keresztül mindent megtudhatnak majd az érdeklődők a macskaszemű lány mindennapjairól. Azok pedig, akik megkísérelik mobiltelefonjukon keresztül meghódítani a szépséget, a készítők szerint a későbbiekben akár személyesen is találkozhatnak majd vágyuk tárgyával, egy vacsora keretein belül. Kérdés, hogy a virtuális Sylvi nem lesz-e féltékeny hús-vér önmagára.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Virtuális sziget valódi dollárezrekért

Egy szigetet vásárolt magának a 22 éves ausztráliai David Storey, mégpedig mindennel, ami hozzá tartozik: strandokkal, egy kastéllyal és harci robotokkal. A sziget a virtuális világban van, a Project Entropia elnevezésű online játékban.

MTI Tech

Az agy virtuális modelljén dolgozik az IBM

Az első lépés az emberi agykéreg legkülső részének, a gondolkodásért, tanulásért, problémamegoldásért, nyelvi funkciókért felelős, az agytömeg 85 százalékát kitevő neocortex szimulációja. A teljes virtuális modell elkészítéséhez legalább tíz évre lesz szükség.

Hét nap

VIRTUÁLIS JFK-MERÉNYLET

Aljasnak nevezte Ted Kennedy szenátor szóvivője azt a számítógépes játékot, amelyet a fivére, John Fitzgerald Kennedy...

hvg.hu Tech

Űrhajósokkal beszélget a NASA virtuális asszisztense

A robotokkal folytatott intelligens párbeszéd – a tudományos-fantasztikus irodalom klasszikus témája – hamarosan egy lépéssel közelebb kerül a valósághoz a nemzetközi űrállomás asztronautái számára.

hvg.hu Tech

Virtuális ember, holografikus tárgyalás, gondolatvezérlés - már jönnek

A Roland Berger tanácsadócég és a Siemens közös tanulmánya az információs és kommunikációs technológia területén térképezte fel a globális trendeket. Eszerint már a közeljövőben megjelennek a virtuális emberek, elterjed a holografikus megbeszélés, a tekintettel vagy gondolattal vezérelhető számítógép, a digitális titkárság és a grid-technológia.

Trend

Virtuális világok

Az ember fantáziával megáldott lény; ha megvan a technika, ötletek is lesznek a felhasználására - véli Ian Pearson, a British Telecom jövőkutatója, aki a HVG-nek példák sorával illusztrálta, miként használják majd néhány éven belül a sávszélesség növekedése teremtette lehetőségeket gyerekek, fiatalok és idősek.

Macaulay Culkin apa lett

Macaulay Culkin apa lett

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra

Kiderült, mikor mutathatják be a Samsung új összecsukható mobilját, a Galaxy Z Fold3-at

Kiderült, mikor mutathatják be a Samsung új összecsukható mobilját, a Galaxy Z Fold3-at