szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A mai napon hozzáférhetővé vált a felhasználók számára a Microsoft Office 2003 Service Pack 2 (SP2). Az új szervizcsomag megoldást nyújt az Office 2003 legkritikusabb biztonsági problémáira.

A Service Pack 2 szervizcsomag különböző biztonsági frissítéseket, alkalmazás-kiegészítéseket és -továbbfejlesztéseket tartalmaz, valamint a Microsoft Office kliens- és szerver alkalmazásai szempontjából jelentős stabilitás- és teljesítmény-növekedést eredményező eszközöket foglal magába.
 
Az SP2 szervizcsomag az Outlook program kiegészítéseként egy olyan bővítményt tartalmaz, amely segít az adathalászat (phishing) megakadályozásában. Az SP2 révén az Outlookban a kéretlen levelek mostantól egyszerű szövegként jelennek meg, így nem fordulhat elő HTML-adatok véletlen megjelenítése. A szervizcsomag emellett letiltja a kéretlen e-mail üzenetekben a hivatkozásokat is.

Az SP2 szervizcsomag a Microsoft belső teszteredményei alapján számos hibajavítást és továbbfejlesztést tartalmaz az Office alkalmazásaihoz és kiszolgálóprogramjaihoz, így a programcsomag teljesítménye és megbízhatósága javul a telepítés után.

A Windows SharePoint Services és a Microsoft Office InfoPath 2003 frissítése lehetővé teszi a hamarosan megjelenő SQL Server 2005 és Visual Studio 2005 verziók támogatását. Az SP2 szervizcsomag frissítései emellett ingyenesen letölthetőek a Microsoft weboldaláról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Tíz dollár jár a Microsoftnak minden iPod után?

Megtörténhet, hogy az Apple-nek minden eladott zenelejátszó után fizetnie kell a redmondi óriásnak, amely birtokolja az iPodban használt technológia egyik részének szabadalmait.

hvg.hu Tech

A Microsoft online ellenőrzi termékei jogtisztaságát

A Microsoft bejelentette, hogy 2005. július 26-tól az „Eredeti Windows – Valódi Előny” (Windows Genuine Advantage) program 1.0 verziója már élesben működik. Ennek célja, hogy visszaszorítsa az illegális szoftverhasználatot, s ezzel lefaragja a cég tetemes veszteségeit. Cserébe Redmonból különféle előnyöket ígérnek az eredeti Windowst használók számára.

hvg.hu Tech

Ingyen oktatta a tanárokat a Microsoft

Idén is sokan megfordultak a Microsoft nyári tanártovábbképzésén. A , informatikatanároknak és rendszergazdáknak szóló ingyenes programot immár kilencedik alkalommal rendezték meg.

hvg.hu Tech

Új Microsoft technológiák közelednek

Bill Gates a Microsoft fejlesztők számára rendezett Professional Developers Conference (PDC) című szakmai rendezvényen bemutatta a közeljövőben megjelenő Windows Office „12” legújabb fejlesztéseit.

Makettként is 2,8 millió forint egy ilyen Ferrari

Makettként is 2,8 millió forint egy ilyen Ferrari

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

Egy hétre megszállja az utakat a rendőrség

Budapest a Józsefvárosi Pályaudvar területére költöztetné a Természettudományi Múzeumot

Budapest a Józsefvárosi Pályaudvar területére költöztetné a Természettudományi Múzeumot