szerző:
hvg.hu

A Ferrari notebookok, PC-k, LCD-monitorok és MP3-lejátszók után most egy újabb extravagáns kütyüvel lepte meg a rajongókat.

A Ferrari kivetítős órája. Felpörget
© techeblog.com
A hivatalosan projektoros óraként szereplő eszköz a falra vetíti ki a pontos időt az elmaradhatatlan ágaskodó paripa kíséretében. Az eszközben naptárt, időjáráselőrejelzőt beltéri és kültéri hőmérőt, páratartalom-jelzőt is beépítettek. Mivel ez mégiscsak egy vekker, az ébresztésről is gondoskodni kellett, amit a szerkezet bip-bipeléssel old meg, vagy – s van-e aki ne ezt választaná – egy felpörgetett Ferrari motor hangjával. Az óra fekete és piros színben is kapható, de mindegyik esetben a szénszálas kompozitból készített borítása a legszembetűnőbb design-elem. Nem véletlenül, hiszen az eszköz megjelenésével is a Formula-1-es versenyekre, s a spoertkocsi-gyár magas technikai színvonalára kívántak utalni. A Ferrari vekker az elérés helyétől függően csekély 125, de inkább 200 dollárért beszerezhető. Ez a durván negyvenezer forint pedig a bolondnak is megéri, ha egy sportkocsi hangjára akar reggel felpörögni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Márka- és logótár

Ferrari

A cég nevét alapítójáról, Enzo Ferrariról kapta, aki fiatalon maga is autóversenyző volt, később pedig...

hvg.hu IT-SZALON

Ferrari-rajongóknak kötelező!

Akárcsak egy Ferrari fedélzeti számítógépe: tűzpiros, és mindent tud. Exkluzív kivitelével és a mobiltechnológiák teljes tárházával hívja fel magára a figyelmet az Acer új Ferrari 3400-as noteszgépe.

Itthon

Vendégségben a Ferrarinál

Ha rajongók között szóba kerül, hogy kilátogassanak a Forma 1-es Magyar Nagydíjra, felmerül annak gondolata is, hogyan lehetne bejutni a szakmán belül paddocknak nevezett, átlagnézők elől szigorúan elzárt területre. A Scuderia Ferrari kiemelt szponzora, a Vodafone telekommunikációs óriáscég lehetővé tette számunkra, hogy a Paddock Club-ból kísérjük figyelemmel a 19. Magyar Nagydíj kvalifikációs tréningjének eseményeit.

hvg.hu Világ

Gyémántok Schumacher Ferrariján?

Decemberben még úgy tűnt, hogy a Ferrari hamarosan bajba kerül, hisz a Vodafone 2007-es átigazolása a versenytárs McLarenhez évi 40 millió dolláros bevételkiesést jelent a Scudeirának. Az új szponzor azonban nem váratott sokáig, a világ legnagyobb gyémántkitermelője, a dél-afrikai De Beers állítólag évi 50 millióval száll be a Forma 1-es üzletbe.

A tévémaci kiszabadítását követelték a Momentum-közeli müncheni tüntetésen

A tévémaci kiszabadítását követelték a Momentum-közeli müncheni tüntetésen

Kis segítséget ad az állam az eléggé halott motorkerékpár-piacnak

Kis segítséget ad az állam az eléggé halott motorkerékpár-piacnak

Fáklyás vonulással tiltakoznak Kecskeméten a túlóratörvény ellen

Fáklyás vonulással tiltakoznak Kecskeméten a túlóratörvény ellen

Két nappal autóbalesete után már biztonsági öv nélkül vezetett az angol királynő férje

Két nappal autóbalesete után már biztonsági öv nélkül vezetett az angol királynő férje

Nagy Blanka a színpadról is beolvasott a Fidesz publicistájának

Nagy Blanka a színpadról is beolvasott a Fidesz publicistájának

"Ostoba szenteskedő törpe": John Bercow, a brit parlament popsztárja

"Ostoba szenteskedő törpe": John Bercow, a brit parlament popsztárja