szerző:
MTI

Magyarországon már tíz helyi szoftvercég által fejlesztett ágazati SAP-megoldás érhető el. Az cég ágazati vertikumokba szánt vállalatirányítási alkalmazásait viszont több mint 7100 középvállalat használja világszerte.

A kis- és középvállalatok (kkv) ágazati és erőforrás-szükségleteihez igazított vállalatirányítási megoldások körét tovább bővítve az SAP, s 39 olyan új minősített mySAPT All-in-One megoldást mutatott be, amelyet az egyes országokban működő helyi partnerei fejlesztettek és forgalmaznak. A szoftvereket Ausztrália, Belgium, Kína, Dánia, Magyarország, Németország, India, Olaszország, Korea, Új-Zéland, Dél-Afrika, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság és Egyesült Államok együttműködő vállalatai állították elő. A 39 új elemet is beszámítva több mint 100 új megoldással gazdagodott az elmúlt 12 hónapban a kkv-knek szánt portfólió. Ezzel a mySAP All-in-One partnermegoldások száma megközelíti a 600-at, s az 50 országban forgalmazott alkalmazásokat több mint 7100 ügyfél használja világszerte.

Magyarországon a BCS Business Consulting Services Kft., az ERP Consulting Informatikai és Tanácsadó Kft. , a HostLogic Kft., az itelligence Hungary Kft., a MÁV Informatika Kft., a Mindsystem Consulting Kft., a MySMB tanácsadó és Informatikai Szolgáltató Kft. és a Unitis Rendszerház Rt. kínál összesen tíz, a középvállalatok számára kifejlesztett és az SAP által minősített ágazati megoldást, úgynevezett "add-on"-t. Ezek a partnermegoldások jelentékeny hányada a kereskedelemben tevékenykedő vállalatokat célozza meg, található közöttük azonban víz- és szennyvízszolgáltató cégek, fogyasztói cikkeket gyártó cégek, illetve kommunikációs, szakértői és jogi szolgáltató cégek számára kifejlesztett integrált vállalatirányítási szoftverek is.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Meixner Zoltán (hvg.hu) Tech

Szabványos vállalatirányítási szoftverek terjednek a bankszektorban

A bankok belső fejlesztésű szoftvereiket mindinkább szabványos vállalatirányítási rendszerekre (ERP) cserélik, mert ettől remélik a mindkiélezettebb szolgáltatási versenyben hatékonyságuk további növekedését, és rugalmasságuk javulását állítja az European Business School tanulmánya

Spermát fecskendezett egy férfi az alkarjába, mert annyira fájt a háta

Spermát fecskendezett egy férfi az alkarjába, mert annyira fájt a háta

Európa-bajnok lett a miskolci fényvillamos

Európa-bajnok lett a miskolci fényvillamos

Középiskolai felvételi: ne stresszeljük a gyereket!

Középiskolai felvételi: ne stresszeljük a gyereket!

Stephen King rémmeséiből készül sorozat

Stephen King rémmeséiből készül sorozat

Milliókkal többen halnak meg a légszennyezés miatt évente, mint gondolták

Milliókkal többen halnak meg a légszennyezés miatt évente, mint gondolták

Nagy Blanka: "Bayer Zsolt semmilyen értéket nem adott az országnak"

Nagy Blanka: "Bayer Zsolt semmilyen értéket nem adott az országnak"