szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Távtükörrel rukkolt ki egy New York-i cég: az újdonság révén nem kell kísérgetni ruhát venni senkit a véleményezés végett.

A tükör élő videofelvételt tud küldeni mobiltelefonra, számítógépre, így ha egy nő ruhát próbál egy üzletben, férjének nem kell végigszenvednie az egész "üzleti utat", otthon - vagy bárhol - megtekintheti és jóváhagyhatja, vagy leszavazhatja a választott darabot.
 
A számítógépesített tükör mindezek tetejébe öltözködéstakarékos. A vásárló érintéssel választhat ruhát, mire megjelenik a tükörben a képe, ruhástul - mármint új ruhástul -, anélkül, hogy valóban felpróbálta volna.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Prizma

Arab divatforradalom

Egymást érték az utóbbi napokban a divatbemutatók Dubaiban, és nem volt ritka látvány, hogy a közönség soraiban...

Itthon

"Új magyar ünnepi népszokás jött divatba"

A jelek szerint össznemzeti tradíciót teremtett az államelnök, amikor március idusán elmulasztott kezet rázni az állam egyik kitüntetettjével. Az aktus egyből vonzó médiaeseménnyé avatta az amúgy dögunalmas állami érem- és oklevélosztó ceremóniát. Igaz, a népszerűségi pontjaiból az ügy miatt sokat vesztő államfő utóbb mondott egy középgyenge pardont, ám a szellem kiszabadult a palackból: új magyar ünnepi népszokás jött divatba.

hvg.hu Ingatlanmenedzser

Divatsétány: a belváros lép a plázák helyére

A plázaláz után a Váci utca, Budapest klasszikus bevásárló utcája is magára talált, sőt terjeszkedik: a szomszédos Deák Ferenc utca például divatsétány lesz. Mi lesz a legújabb sláger, és mely cégek költöznek oda? Hova tart az Andrássy út, és milyen sorsot szánnak egyes plázáknak?