szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Valamennyien jól ismerjük önmagunkat, de persze azért arra is kíváncsiak...

Valamennyien jól ismerjük önmagunkat, de persze azért arra is kíváncsiak vagyunk, vajon tényleg igazunk van-e saját magunk megítélésében. Nem véletlen tehát, hogy sokan vannak, akik szívesen töltögetnek ki olyan teszteket, amelyek azt ígérik, mindent elárulnak személyiségünkről. Bár az alábbiakban bemutatott online személyiségtesztet nem kell véresen komolyan venni, a „kitöltése” jó szórakozás.
A Youniverse weboldalán, a VisualDNA címszó alatt található (ugyan angol nyelvű, ám igen egyszerűen fogalmazott) tesztkérdéseket úgy kell megválaszolni, hogy 15 fénykép közül kell kiválasztani azt, amelyik elfogadható feleletnek. A kérdések amúgy cseppet sem bonyolultak, arról érdeklődnek például, hogy mi jut eszünkbe a szabadság vagy a művészet szóról, illetve hogyan szeretünk vakációzni, netán zenét hallgatni.

Ön például mit tart művészetnek ezek közül?

Ha válaszoltunk valamennyi kérdésre, még meg kell adni a születési dátumunkat, a nevünket, illetve azt az országot, amelynek szülöttei vagyunk, s ha mindezt „leokéztuk”, máris megtudhatunk mindent a habitusunkról, az emberekhez való kapcsolatunkról, s a személyiségünk ilyen-olyan jellemzőiről, mi több, össze is hasonlíthatjuk a válaszunkat a többi férfiéval (nőével), illetve a Youniverse közösség egészével.

Többoldalas könyvben lepleződik le, milyenek is vagyunk valójában

És ez még nem minden! A következő lépésben ugyanis akár egy közösségi hálózat tagjai is lehetünk, az oldal ugyanis megjeleníti mindazokat, akik a természetükben hasonlítanak hozzánk.

Velük barátkozzak? Olyanok, mint én vagyok!

Ha túl sokan vannak, akkor különféle szűrőkkel válogathatunk közöttük, s akár fel is vehetjük velük a kapcsolatot. Kérdés persze, ki vágyik olyan emberek társaságára, akik éppen olyanok, mint ő.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vesztegetést ígértek, de elrakták a pénzt

Vesztegetést ígértek, de elrakták a pénzt

Külföldi fellépők nélkül lesz idén Budapesten világzenei fesztivál

Külföldi fellépők nélkül lesz idén Budapesten világzenei fesztivál

Tudatosan tervezhet Orbán: A komolyabb influenzaszezon elé lőtték be a járványcsúcsot

Tudatosan tervezhet Orbán: A komolyabb influenzaszezon elé lőtték be a járványcsúcsot