szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Azok a munkamániások, akik mindig mindenhová magukkal viszik a laptopjukat, tudják, hogy...

Azok a munkamániások, akik mindig mindenhová magukkal viszik a laptopjukat, tudják, hogy mielőtt felszállnak a repülőre, a noteszgépet ki kell venniük a kézitáskából, bele a műanyag kosárba, rá az átvilágító berendezés szalagjára. Az országonként változóan szorgalmas ellenőrök ki is nyitják, az ügybuzgóbbak be is kapcsoltatják a gépet, valóban az-e, aminek látszik. 

Brüsszel, ragyogó napsütés. Körülötted ideges tömeg, az emberek öltözködnek, rohannak, pakolnak, aranyosan elmagyarázod a fémkereső detektoros vám- és pénzügyőrnek, hogy csak a melltartód fémmerevítője miatt csipogott be a kapu, majd felkapod a beszállókártyád, a kulcsod, a tárcád, a személyidet, a cipődet, az öved, a kabátot, és rohansz, mert tíz perced van odaérni a legalább két szintnyi távolságra, negyven kilométernyi mozgólépcsőre levő kapuhoz. 

Dánia, köd, sötét és hideg. Hirtelen eszmélsz, hogy túl könnyű a válltáskád: a laptopod Brüsszelben maradt. 

A cikk folytatását itt olvashatják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!