szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A LyricsFetcher azoknak a felhasználóknak nyújt segítséget, akik szeretnék a...

A LyricsFetcher azoknak a felhasználóknak nyújt segítséget, akik szeretnék a gyűjteményükben szereplő dalokhoz beszerezni a dalszöveget, de ehhez nem szeretnék órákig bújni az internetet.
A program listájában láthatjuk az iTunes-ban vagy Windows Media Playerben összegyűjtött dalainkat, s miután kijelöltük közülük a szükségeseket (vagy akár az összeset), egyetlen gombnyomással letölthetjük és a fájl megfelelő metaadat mezőjébe illeszthetjük a dalszöveget. Így később már nem lesz szükségünk a LyricsFetcherre ahhoz, hogy elolvassuk a dalszöveget, hiszen azt az iTunes és a Windows Media Player is képes lesz megjeleníteni a saját információs ablakában.

Egyetlen kattintással tölthetünk le dalszövegeket a teljes gyűjteményhez

Külföldi előadókkal szinte hibátlanul elboldogul a program, néhány másodperc alatt akár dalok százaihoz is letölthetjük a szöveget.
A hazai előadókkal nem ennyire kegyes (egyszerűen azért, mert nem a megfelelő adatbázisban keres), viszont mindenféle gépelés nélkül, egyetlen gombnyomással rákereshetünk a weben a kijelölt dal szövegére, majd beilleszthetjük azt a hangfájl Lyrics mezőjébe, így tulajdonképpen a magyar dalokhoz is gyorsan megtalálhatjuk vele, amit keresünk.
Nagyobb gyűjtemények esetében jól jöhetnek a program plusz gombjai, amelyekkel kijelölhetjük például a dalszöveget nem tartalmazó dalokat.
Ha tehát a teljes gyűjteményünket szeretnénk kiegészíteni a dalszövegekkel, akkor érdemes segítségül hívni ezt az apró, ingyenes segédprogramot. Rengeteg időt és munkát spórolhatunk meg vele!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem működik a Spotify, nem játssza le a zenéket

Nem működik a Spotify, nem játssza le a zenéket

A Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel Maradonát

A Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel Maradonát

Újabb bozóttüzektől rettegnek Ausztráliában

Újabb bozóttüzektől rettegnek Ausztráliában