szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Két remek alkalmazás került fel az App Store-ba, amelyek közösségi szórakozássá lényegítik az egyszerű ipades videózást.

A Flipboard nevű iPades alkalmazás látványos, kicsit magazinszerű felületre gyűjti be az RSS feedek, illetve a különböző közösségi szolgáltatások (például a Facebook és a Twitter) friss híreit, bejegyzéseit. Így összefogott felületen, kényelmesen és egyszerűen olvasgathatjuk a minket érdeklő híreket, vagy az ismerőseinket foglalkoztató bejegyzéseket, amelyeket megnéztek, ajánlottak.

Az App Store-ban viszont találunk még két remek alkalmazást, amelyek hasonló megoldást nyújtanak, csak éppen a hírek és bejegyzések helyett a videókat gyűjtik be egyetlen, látványos és jól használható felületre.

Az alkalmazások részleteiről a techline.hu cikkében olvashatnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

Jó tanácsok iPad-vásárlóknak

A techline.hu oldal összegyűjtött néhány hasznos tudnivalót az iPad-vásárlás gondolatával kacérkodóknak.

hvg.hu Gazdaság

Már Gucci is tudta, miért jó az iPad az üzletben

Az iPad az utóbbi évek egyik legvágyottabb műszaki termékévé vált rövid időn belül. Felragyogása nem csupán hasznosságának köszönhető, hanem legalább annyira az érzelmeknek is, amelyeket potenciális vásárlóiból és a már ilyen eszközt birtoklókból, többek között a professzionális felhasználóiból kivált.

techline.hu Tech

Facebook: kifejezetten iPadre

A Facebook eddig is elérhető volt iPadről: egyszerűen csak be kellett ütni a böngészőbe a megfelelő címet. Ez azonban igencsak messze van az igazi, az iPad előnyeit is kihasználó Facebook-alkalmazástól.

Lemondott Koppenhága szexuális zaklatással vádolt polgármestere

Lemondott Koppenhága szexuális zaklatással vádolt polgármestere

Megállította az olasz jobboldal a gendertörvényt

Megállította az olasz jobboldal a gendertörvényt

Amerika az első: többet ártott az USA-nak Trump kereskedelmi háborúja, mint amennyit használt

Amerika az első: többet ártott az USA-nak Trump kereskedelmi háborúja, mint amennyit használt