szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Napokon belül új felirat tűnik fel a Facebook-üzenőfalakon, az “Unfollow” megnyomásával úgy iratkozhatunk le nem igazán kedvelt ismerőseink frissítéseiről, hogy erről ők bármit is sejtenének.

©

Egy szöveges módosítással szeretne pozitív hatást kifejteni felhasználóira a Facebook. A magyar fordításban valószínűleg a “Leiratkozás” megfelelőt kapó “Unfollow” az eddigi “XY összes tartalmának elrejtése” feliratot váltja. A Mashable által idézett Facebook-szóvivő szerint a közösségi oldal az új szövegezéssel azt az érzést szeretné erősíteni a felhasználókban, hogy ők dönthetnek arról, kinek milyen tartalmaival találkozzanak nap mint nap.

Egy felhasználó követésének megszüntetését ezután is úgy lehet majd elérni, hogy az általa közzétett tartalom fölé kell vinni az egeret, majd a poszt jobb felső sarkában megjelenő lenyitható menüből most még a “Hide all from XY / XY összes tartalmának elrejtése”, hamarosan pedi az “Unfollow / Leiratkozás” gombot kell majd megnyomni.

Fontos: ismerőseink ahogy most, úgy a jövőben sem értesülnek majd arról, hogy nem vagyunk kíváncsiak rájuk.

Ha ez hasznos volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!