szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nagyon népszerű volt olvasóink körében a Jolicloud Drive, amelyről azt írtuk, hogy a legismertebb felhőszolgáltatásokon tárolt dokumentumokat, videókat, képeket, zenéket és filmeket egyetlen oldalon kezelhetjük és szerkeszthetjük vele. Ez eddig 52 GB-nyi ingyen tárhelyet jelentett, de most már 67 GB-ra emelkedett.

A Jolicloud Drive-ot bemutató cikkünk igen népszerű volt, ami nem is csoda, hiszen a legjobb felhőszolgáltatásokon tárolt dokumentumokat, videókat, képeket, zenéket és filmeket egyetlen oldalon kezelhetjük és szerkeszthetjük vele. A sokak életét megkönnyítő szolgáltatás így összesen 52 GB-nyi tárhellyel szolgált eddig, de ez 67 GB-ra emelkedett, ugyanis a Jolicloud rendszeréhez a Dropbox, a Google Drive, a OneDrive, a MediaFire és a Box után a 15 GB ingyen tárhelyet garantáló Copy is csatlakozott.

©

Már csak két dologra vagyunk nagyon kíváncsiak: egyrészt mikor lesz a Jolicloud Drive-nak mobil alkalmazása, másrészt pedig mikor vonják be a szolgáltatásba a 100 GB-nyi ingyen tárhelyet garantáló Shared-et. Akkor már 167 GB lenne az összes tárhely, persze ez még mindig sehol sem lenne ahhoz az oldalhoz képest, amely a világon elsőként szolgál ingyenes és korlátlan tárhellyel.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gulyás Gergely Ferenc pápa melegjogi nyilatkozatáról: Református vagyok

Gulyás Gergely Ferenc pápa melegjogi nyilatkozatáról: Református vagyok

Trump higgadt volt, Biden állampolgárságot ígért a bevándorlóknak az utolsó elnökjelölti vitán

Trump higgadt volt, Biden állampolgárságot ígért a bevándorlóknak az utolsó elnökjelölti vitán

Nagy-Britannia visszaad 5000 lopott műkincset Iraknak

Nagy-Britannia visszaad 5000 lopott műkincset Iraknak