szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Chrome-ot használóknak nem kell unatkozniuk, ha elszáll a net: amíg helyre nem áll a helyzet, játszhatnak a böngésző hibaüzenetében látható dinóval.

A hazánkban is piacvezető böngésző, a Chrome használói nyilván nem szeretik, amikor egy dinó jelenik meg a képernyőn, ez ugyanis azt jelenti, hogy elszállt a net. A kapcsolat helyreállításáig lehet bosszankodni és unatkozni is, de mi jobb programot ajánlunk. Ha megjelenik az itt látható hibaüzenet, nyomja meg a szóköz billentyűt és azonnal elindul egy játék.

©

A dinóval a szemben érkező kaktuszokat kell kikerülnie, az ugráshoz is a szóköz billentyűt kell használnia. Minél többször sikerül kikerülnie az akadályokat, annyi pontot szerez. A böngésző megjegyzi a fiókhoz tartozó rekordot, így a következő ilyen esetnél a rekord megdöntése is motiválhatja. A videón látható játékot nem csak számítógépen, de androidos mobilon is ki lehet próbálni, ez esetben hosszan kell nyomni a képernyőt a dinó helyén, aztán indul a játék, ugrani pedig szintén a képernyő megnyomásával lehet.

A Chrome egyébként nem csak ezt a szolgáltatást nyújtja internetkapcsolat nélkül, ugyanis – némi korlázozással – net nélkül is lehet vele böngészni. Ha pedig helyreáll a rend, még mindig rengeteg játék áll rendelkezésre a böngészőben, méghozzá ingyen, telepítés nélkül.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A második tesztje már negatív lett a kisvárdai focistának

A második tesztje már negatív lett a kisvárdai focistának

100 éven át tart a most induló magkutatás, melyhez -196 Celsius-fokra is szükség lesz

100 éven át tart a most induló magkutatás, melyhez -196 Celsius-fokra is szükség lesz

Máris érkezik a OnePlus olcsón erős androidos telefonjának kihívója

Máris érkezik a OnePlus olcsón erős androidos telefonjának kihívója