szerző:
hvg.hu

Mivel az első hónap ingyenes, így bizonyára sokan regisztráltak a pár napja hazánkban is elérhető Netflixre. A filmek és sorozaton közti böngészéshez, a néznivaló gyors megtalálásához mutatunk egy egyszerű trükköt.

A fix havidíj ellenében korlátlan filmezést és sorozatnézést kínáló, pár napja már Magyarországon is elérhető Netflixen rengeteg tartalom várja a felhasználókat. Olyan sok és főként sokféle, hogy elég sok idő el tud menni azzal, mire kiválasztjuk a nekünk való tartalmat. Az online tévézést ezért alaposan megkönnyíti a következő trükk.

Ha böngészőben nézi a Netflixet, az URL-t cserélje ki erre és a "SZÁM" felirat helyett írja be a megfelelő kódot erről az oldalról.

http://www.netflix.com/browse/genre/SZÁM

A belinkelt oldalon ugyanis jóval több kategória és szűrési lehetőség van, mint a Netflixen belül. Külön szám tartozik például a westernekhez, a Disney filmjeihez, a dokumentumfilmeknek 13, a romantikus filmeknek pedig 9 fajtáját is megkülönbözteti, stb. Ezzel a trükkel megjelennek a kevésbé tág kategóriákba tartozó tartalmak, így sokkal gyorsabban tud választani a kínálatból.

Ha érdeklik a Netflix trükkjei, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!