szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor különböző hangulatában látható arckifejezéseire cserélhetők a Facebook által néhány napja bevezetett reakciós lájkgombok.

A korábbi egyetlen “tetszik” helyett néhány napja már hatféleképpen fejezhető ki a Facebookon, hogy mit gondolunk egy adott bejegyzésről. (Nem csak a számítógépeken, a telefonos alkalmazásban is működik már a dolog.)

©

Egy vicces kedvében lévő felhasználó úgy gondolta, a Facebook által alkalmazott tetszik, imádom, vicces, hűha, szomorú, hát még a dühítő érzelmet érdemes lenne Orbán Viktor arcképével illusztrálni. Aki tehát feltelepíti gépére ezt a Chrome-böngészőhöz készített kiegészítőt, annak a fenti ikonsor helyén az alábbi gombok lesznek láthatók. (Csak a saját gépen, más erről nem fog tudni.)

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!