szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szinte minden fontos funkció elérhető most már a telefon böngészőjéből is az Instagramon, hiszen a képek és videók nézegetése mellett a fotók feltöltési lehetősége is megjelent a webes változaton.

A Facebookot is lehet úgy teljes értékűen használni, hogy nem töltjük le az okostelefonokat eléggé leterhelő alkalmazását – nélküle is kiváló a szolgáltatás, erről ide kattintva olvashat –, most pedig már az Instagram élménye is (szinte) teljes lett az app nélkül, hiszen a fotók feltöltési lehetősége is megjelent a webes változaton – szúrta ki a Mashable.

Szinte teljes az élmény, hiszen videót még nem lehet feltölteni az Instagram webes változatáról, de fotókat már igen. Vagyis egy mobil böngésző is elég képek megosztásához. Számítógépen még nem működik ez a webes funkció, csak mobilon.

©

Az instagram.com címre lépve, majd bejelentkezve alul középen meg is jelenik a “Fénykép közzététele” felirat, arra kattintva fel is ajánlja az oldal a feltöltési lehetőségeket, majd a fotó kiválasztása után ugyanolyan szerkesztési lehetőségeink vannak, mint az alkalmazásban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Merkely: 5 millió embert kell beoltani, hogy a járvány ne térjen vissza szeptemberben

Merkely: 5 millió embert kell beoltani, hogy a járvány ne térjen vissza szeptemberben

Szabadságra megy a tavasz, kedden havazhat

Szabadságra megy a tavasz, kedden havazhat

Most még Brüsszelre hagyja a Facebook megrendszabályozását a magyar kormány

Most még Brüsszelre hagyja a Facebook megrendszabályozását a magyar kormány