Balogh Csaba
Balogh Csaba

Július közepén megszünteti az e-bank szolgáltatásába chipkártyával történő belépési lehetőséget a K&H.

Július 20. után már nem használhatják chipkártyájukat azok, akik eddig ezzel az azonosítási módszerrel vették igénybe a K&H internetbanki szolgáltatását – közölte a pénzintézet. Az azonosításra szolgáló chipkártyát érvénytelenítik, azt követően csak mobil-tokennel vagy SMS-es azonosítással lehet majd használni az e-bank szolgáltatást.

Chipkártyás belépés a K&H e-bankjába. A múlt zenéje
©

Aki már használ más e-bank belépési lehetőséget a chipkártyán kívül, annak semmilyen teendője nincs, csak arra kell figyelnie, hogy július 20-tól már csak a többi módon tud belépni a netbankba. Annak, aki eddig csak chipkártyával lépett be, az SMS-es azonosítást vagy az immár két éve elérhető mobil-tokenes módszert ajánlja a bank. (A két lehetőség közül az SMS-es azonosításnál nincs, a mobil-tokenesnél viszont van mód – a bankszámlaegyenleg erejéig – korlátlan összegű utalásra.) A mobil-tokenes lehetőség egyébként a legmodernebb és legkényelmesebb megoldás, használatáról itt olvashat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!