szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Négyszeres szórakozást (négy kamera?) ígér egy októberben érkező Samsung okostelefon, ennyi derül ki a kissé rejtélyes meghívóból. A tech-világ persze azonnal találgatásokba kezdett.

Rejtélyes meghívót küldött ki virtuálisan a Samsung egy október 11-i, Galaxy-eseményre. A meghívó rejtélyes és szűkszavú, csupán négyszeres mókát, szórakozást (4x fun) ígér, amiből már adódott is a következtetés, hogy négykamerás lesz a telefon.

©

Azt, hogy ez a négy kamera hogyan jön össze, még nem tudni, lehet, hogy duplakameráról van szó a hátoldalon és a frontoldalon, bár a jól értesült Ice Universe állítja, a négy kamera hátul lesz, és ha őszinték vagyunk, tényleg ez volna az érdekesebb megoldás.

Olyan találgatások is vannak, hogy a Galaxy A családba érkezne egy újabb tag (2018-as Galaxy A9 Pro?), és egy twitteres üzenetváltás arra utal, hogy a telefonba a Qualcomm Snapdragon 710 lapkakészlet kerülhet. Ezzel a chippel az volt a célja a Qualcommnak, hogy áthidalja a szakadékot a középkategóriás és a prémium eszközök processzorai között. Bár olyan találgatások is napvilágot láttak, hogy esetleg a sokat emlegetett összehajtható telefont fogja bemutatni a Samsung, azonban erre még a csekélynél is kevesebb az esély.

Az október 11-i esemény pontos időpontját még nem tudni, a Samsung várhatóan frissíti majd a meghívót. Viszont azt már tudni, hogy több csatornán keresztül is élőben követhetők majd az események.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Ónos esőre figyelmeztetnek az ország nagy részén

Botka a Barcelona elleni vereségről: Azt éreztük, extrát tudunk nyújtani, de sajnos nagyon hamar eldőlt, hogy nem

Botka a Barcelona elleni vereségről: Azt éreztük, extrát tudunk nyújtani, de sajnos nagyon hamar eldőlt, hogy nem

Megtiltotta a kormány, hogy adót emeljenek az önkormányzatok

Megtiltotta a kormány, hogy adót emeljenek az önkormányzatok