szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétfő este, nem sokkal 21 óra előtt technikai hiba lépett fel a Facebookon.

Sem új üzenetet nem tudtak küldeni, sem a régi beszélgetéseket nem tudták betölteni azok a felhasználók, akik fiókját érintette a hétfő este, nem sokkal 21 óra előtt bekövetkezett hiba. Legalábbis a Messenger asztali verziójában. A mobilos alkalmazásban a korábbi üzenetek betölthetők voltam, de újat nem lehetett küldeni. Az mindkettőn látható volt, hogy mely ismerőseink aktívak, üzenni azonban nem lehetett nekik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a gond hány embert érintett, de a szerkesztőségünkbe eddig befutott jelzések alapján a magyar felhasználók esetében kiterjedtnek tűnt. A webes szolgáltatások állapotát figyelő DownDetectoron is megszaporodtak a hibajelzések.

Ha már a Facebookról van szó, érdemes bevédenie a fiókját: azonnal állítsa be ezt az 5 dolgot a Facebook-fiókjában, ha jót akar magának.

Ha lementené számítógépére a Facebook által az évek során önről összegyűjtött adatmennyiséget, azt ide kattintva tudja megtenni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!