szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A feltöltőkártyás lét kiszámíthatósága és a nagyobb kommunikációs szabadság ötvözését ígéri előrefizetős portfóliójának megújításával a Vodafone. 500 GB-nyi mobilinternetet és korlátlan telefonálást is kérhetnek a felhasználók – közölte a vállalat.

A Vodafone négy éve vezette be Tuti nevű kártyás díjcsomagját, melynek legfontosabb sajátossága azóta is a 19 forintos perc- és SMS-díj. Másfél éve pedig jött a Tuti+ Net, lottónyereményként halmozódó adatmennyiséggel.

Mostantól a Tuti+ Net esetében alapból 1/3/5 GB-os alapcsomagok választhatók, 30 napra 1190/1990/2490 forintos áron. Akinek egy-egy hónapban az alapcsomagnál több mobilinternetre van szüksége, az 30 napra kérhet kiegészítést: 1/3/5/10/500 GB-ot, 1290/2190/2590/4490/7990 forintért.

A Vodafone azokra is gondolt, akiknek feltöltőkártyásként egy időre korlátlan beszélgetésre van szükségük: három nap korlátlanul telefonálós időszak 900 forintért igényelhető, egy hétre 1890 forint a díj, 30 napra pedig 6990 forintért vásárolható hangos korlátlanság.

A Vodafone másfél hónapja szabta át teljesen otthoni djcsomagválasztékát, arról itt olvashat. Tavasszal pedig a mobilos Red tarifacsomagokba érkezett európai korlátlanság.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhagyhatta a kórházat az első magyar beteg, akit remdesivirrel kezeltek

Elhagyhatta a kórházat az első magyar beteg, akit remdesivirrel kezeltek

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Máris reagált Gulyás Gergely kijelentésére az SZFE diákja

Online is kitölthető lesz a 2021-es népszámlálási kérdőív

Online is kitölthető lesz a 2021-es népszámlálási kérdőív