szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Alaposan átszabta otthoni vezetékes szolgáltatásainak kínálatát a Vodafone. A Vodafone Home néven futó ajánlatcsomag az első, melyet már kifejezetten a mobil- és vezetékes szolgáltatások egységének jegyében dolgozott ki a UPC hálózatát korábban felvásárló vállalat.

Az új otthoni csomagok lehetővé teszik, hogy az ügyfelek egy kézből kapjanak internetet, televíziós, valamint vezetékes- és mobiltelefon-szolgáltatást – a Vodafone tájékoztatása szerint kedvezmények és egyszerűbb ügyintézés mellett. A megújult szolgáltatáscsomagok fókuszában a tévés kínálat újragondolása áll, de az ország több területén, akár 1000 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet is elérhetővé tesz ügyfelei számára.

Fontos újdonság, hogy mostantól minden ügyfélnek lehetősége van – már a volt UPC-s szolgáltatási területeken is – csomagtól függetlenül Vodafone TV platformra váltani. A cég szerint a rendszer gyorsan megismeri és megtanulja a tartalomfogyasztási szokásainkat, és ahhoz alkalmazkodva kínálja fel a legérdekesebb műsorokat, sorozatokat, filmeket, Dolby hanggal és HD minőségben. A beépített felvétel funkció és a 7 napos műsorvisszajátszó minden ügyfél számára ingyenesen elérhető.

A Vodafone TV-hez androidos és iPhone-os alkalmazás is letölthető, így telefonon, táblagépen is lehet tévézni.

©

A tévészolgáltatásban elérhető zárt és biztonságos környezetet biztosító Gyereksarok funkcióval a kicsik egy egyszerűsített felhasználói felületen, csak az életkoruknak megfelelő, számukra biztonságos műsorokat érik el. A Gyereksarokból való kilépéshez pedig PIN-kód szükséges, így a cég szerint nem kell attól sem tartani, hogy a gyerekek elkószálnak ebből a biztonságos zónából.

Gyorsabb internet, kedvezményes csomagok

Az új portfólióban a Vodafone – kezdetben Budapesten, Miskolcon és egyes környező településeken – bevezeti az 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internetcsomagját. Ennek köszönhetően több eszközről is gyorsan és hatékonyan böngészhetnek az otthoni felhasználók, akár egyszerre is. Az új csomag emellett, a feltöltési sebességben is előre lép, ezáltal hatékonyabb lehet – a napjainkban még fontosabbá vált – online kapcsolattartás, a munka és akár a játék is. A nagy sebességű csomaghoz, ígéri a Vodafone, prémium kategóriás modem jár.

A telefonos és internetes kínálat egyesülésének köszönhetően változnak a feltételek: a megújult portfólióban a vezetékes telefon már nem kötelező elem, csak választható opció, illetve tovább erősíti a rugalmasságot, hogy bármelyik tévés csomag bármelyik internetcsomaggal kombinálható.

Emellett a mobil- és vezetékes szolgáltatások kombinációja esetén mindenki számára további kedvezményeket kínál a Vodafone, az új ügyfelek által fizetendő összeget pedig az első három hónapban akár meg is felezi a szolgáltató.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rengeteg taxis tűnt el a fővárosi utakról

Rengeteg taxis tűnt el a fővárosi utakról

Dwayne Johnson politizálni kezdett

Dwayne Johnson politizálni kezdett

Új bukaresti főpolgármestert és jobbközép önkormányzatokat jósolnak az exitpollok Romániában

Új bukaresti főpolgármestert és jobbközép önkormányzatokat jósolnak az exitpollok Romániában