szerző:
techline.hu

A mai kütyü igazán különleges, hiszen valójában nem is kütyü, csak egy plüss… kocka! Mi az érdekes egy szőrös kockában?

A mai kütyü igazán különleges, hiszen valójában nem is kütyü, csak egy plüss… kocka! Mi az érdekes egy szőrös kockában?

Nos, eltekintve attól a ténytől, hogy míg egy szőrös teddy-mackót szeretgetni megszokott dolog, ugyanez egy pihe puha kockával már kicsit nevetséges, a  „Portal Weighted Companion Cube Plush” (ára harminc dollár) mégis számíthat a játék rajongók figylemére. Ez a kocka ugyanis tökéletes mása az év sikerjátékából, a Portal 2-ből megismert kockáknak. A jellegzetes kivitelű kocka remek asztali dísz is lehet, persze igazán csak azok előtt tudunk vele menőzni, akik ismerik a Valve sikerjátékát. (Azért egy plüss Chell, azaz a játék női főszereplője izgisebb lenne).  

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!