A Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó John Kerry vesztét okozhatja a politikus magánéletének egy sötét foltja – állítja a Drudge Report.

A hírforrás szerint Kerry magánéleti botránya veszélybe sodorhatja elnöki posztra jelölését is. A homályos ügy hátterében egy Kerryhez állítólag valamikor közel állt nő áll, akit a politikus kényszerített az Egyesült Államok elhagyására. Az afférról a forrás szerint Kerry párton belüli riválisai is tudnak. Az elnökjelöltségért folyó versengésből szerdán kiszállt nyugalmazott tábornok, Wesley Clark egy e heti, zártkörű újságírói beszélgetésen állítólag már szóba hozta Kerry esetleges kiesését a versenyből. A Drudge Report szerint e botrány miatt nem lépett vissza a jelöltségért folyó küzdelemtől Howard Dean volt vermonti kormányzó sem.A Drudge Report nem egy politikai botrány kirobbantásához hozzájárult már, több esetben a hagyományos sajtónak is konkurenciát támasztva, információi azonban többnyire nem megbízhatóak.John Kerry kedden fölényes diadalt aratott két déli államban, a Virginiában és Tennessee-ben megtartott előválasztásokon. Kerry keddi győzelmével bebizonyította, hogy a déli államok demokrata párti szavazói is mögé sorakoznak fel, mivel benne látják azt a politikust, aki eséllyel veheti fel a harcot George Bush elnökkel a november 2-ai elnökválasztáson. Eddig az 50 állam közül 14-ben tartottak előválasztást, és Dél-Carolinán és Oklahomán kívül mindenütt Kerry győzött.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Európa utolsó diktátora meghívta magához Orbánt

Európa utolsó diktátora meghívta magához Orbánt

Megkezdődött a sztrájk az Audiban

Megkezdődött a sztrájk az Audiban

Beteg életéért küzdő mentősökkel ordibált a buszsofőr, kirúgták

Beteg életéért küzdő mentősökkel ordibált a buszsofőr, kirúgták

Egymillió menekültet legalizált Etiópia

Egymillió menekültet legalizált Etiópia

Zimbabwéban megint lekapcsolták az internetet

Zimbabwéban megint lekapcsolták az internetet

Továbbra is sereghajtók vagyunk nyelvtudásban

Továbbra is sereghajtók vagyunk nyelvtudásban