Tetszett a cikk?

A diákok és vietnami üzletemberek lakta moszkvai kollégiumban vasárnap késő este elkövetett támadást huligánok hajtották végre.

A Moszkva északkeleti részén lévő kollégium udvarának bejáratánál elhelyezett robbanószerkezetet – az orosz rendőrök szerint – nem terroristák, hanem rosszindulatú garázdálkodók hozták működésbe. A robbanásnak 19 sérültje van, kilencen szorultak kórházi ápolásra, köztük egy orosz kisgyerek.Az egyik moszkvai műszaki egyetem diákjainak otthont adó kollégiumnak több ablaka is kitört és néhány belső fal megrongálódott, az épület alapszerkezetében nem esett kár. A diákszállón az egyetemistákon kívül vietnami üzletemberek is béreltek szobákat. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!