szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egy 15 éves magyar fiú is megsérült a törökországi Anatalya közelében történt robbanásnál - közölte az a gyerek itthon tartózkodó édesanyja. A gyerek látta, amint a robbanás után egy magyar férfi összeesett, majd a fiú a többiekkel menekült a helyszínről.

A fiú a vasárnap délután bekövetkezett robbanásnál egy közeli étteremben volt, a hátába több szilánk fúródott, ezeket később egy kórházban eltávolították, a gyerek jól van - számolt be az édesanya, aki telefonon beszélt a fiával.
 
Mint mondta, a gyerek látta, amint a robbanás után egy magyar férfi összeesett, majd a fiú a többiekkel menekült a helyszínről.
 
A magyar gyerek édesapjával egy utazási iroda szervezésében nyaralt a török Riviérán. A manavgati vízeséshez, amelynek közelében a robbanás történt, apja egyik barátja kíséretében indult egy csoporttal, az apa a szállodában maradt.
 
Az anya arról is beszámolt, hogy fiát még két napig megfigyelés alatt tartják a kórházban, utána jönnek haza, így hazajövetelük egybeesik az eredeti menetrenddel, hiszen csütörtökig tartott volna a nyaralás.
 
Az anya vasárnap este óta nem tudja elérni mobiltelefonon sem a fiát, sem pedig az édesapját.
 
A török Riviéra egyik kedvelt üdülőhelye, Antalya közelében, egy kirándulóhelyen történt robbanásnak több áldozata és sérültje is van. A jelentések szerint négyen meghaltak - köztük nagy bizonyossággal egy magyar turista is -, többen súlyosan megsebesültek, köztük egy 15 éves magyar kislány is, őt kórházban ápolják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Egy magyar halott az antalyai robbanásban

Minden valószínűség szerint egy magyar halottja is lehet annak a több áldozatot és sebesültet követelt robbanásnak, amely vasárnap történt az Antalya üdülőhely közelében. Az étteremben bekövetkezett robbanás oka egyelőre ismeretlen. A magyar áldozatról hivatalos információ még nincs.

Félúton jár a Mars felé az új NASA-robot, amire igen fontos küldetést bíztak

Félúton jár a Mars felé az új NASA-robot, amire igen fontos küldetést bíztak

Lemondott a Facebook egy indiai vezetője, aki elnézte a kormánypártnak a gyűlöletbeszédet

Lemondott a Facebook egy indiai vezetője, aki elnézte a kormánypártnak a gyűlöletbeszédet

Duma Aktuál: Lawrence Butcher simán lenyomná Trumpot és Bident

Duma Aktuál: Lawrence Butcher simán lenyomná Trumpot és Bident