szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nagyszabású, az egész országra kiterjedő felgöngyölítő akciót indított hajnalban az olasz pénzügyőrség egy albán kábítószercsempész banda ellen.

A bűnszövetkezet olyan nemzetközi drogdílerhálózatot épített ki, amelynek Ausztriában és Hollandiában is vannak leágazásai. Az akció során eddig 26 gyanúsítottat vettek őrizetbe. Előzőleg már 77 kilogramm heroint, hét kilogramm kokaint, valamint egy motoros hajót foglaltak le az olasz hatóságok. Összesen 110 személy ellen tettek feljelentést és 30 tetten ért kábítószer-kereskedőt már korábban letartóztattak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Világ

Golyóállómellényt és PC-t cserélnek heroinért az amerikai katonák

Egyre több amerikai katona lesz heroinfüggő Afganisztánban. Kutatók szerint a Vietnamban szolgált 2,4 millió amerikai katona 10-15 százaléka heroinistaként szerelt le. A drogosok aránya Afganisztánban még magasabb lehet, hiszen a közép-ázsiai országból kerül a világpiacra a heroin 90 százaléka - az életveszélyes por mindenhol kapható és nagyon olcsó.

MTI Itthon

Százmillió forintot ér a lefoglalt heroin

Mintegy százmillió forint értékű kábítószert próbált a derekára erősített zacskókban átcsempészni egy albán nemzetiségű német állampolgár a szerb-magyar határon.

5000 éves, páratlan leletekre bukkantak a Dunában

5000 éves, páratlan leletekre bukkantak a Dunában

99 tudós számolta össze, hányféle növény van Új-Guineán – az eredmény 13 634

99 tudós számolta össze, hányféle növény van Új-Guineán – az eredmény 13 634

A bányászatot is védelmezi a kormány

A bányászatot is védelmezi a kormány