Lebukott a Facebookon dicsekvő bűnbanda

2012. június 02., szombat, 21:40 • Utolsó frissítés: 2012. június 02., szombat, 21:42
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Egy rendőr bejelölte a több mint száz bűncselekménnyel vádolt banda tagjait, ők pedig a felkérést visszaigazolása után büszkén szállították magukról a bizonyítékokat.

Szokatlan, de praktikus módszerhez folyamodott New York egyik rendőre a város Brooklyn kerületében működő bűnözői csoport felderítésére. Michael Rodrigues bizonyítékot szeretett volna gyűjteni a magukat Brower Boys-nak hívó banda tagjai ellen, és úgy gondolta, ennek egyik legjobb módja, ha bejelöli a feltételezett tagokat Facebookon.

A fiatal bűnözők visszaigazolták a rendőrt, aki ezután elég egyszerűen nyomon követhette a bűncselekményekről szóló beszámolókat. A helyi rendőrség beszámolója szerint a banda egy tagja figyelmeztette a többieket arra, hogy nem kellene online felületeken írni cselekedeteikről, de a többiek a túlzottnak vélt óvatoskodást LOL (laughing out loud, hangosan nevetni) beírásokkal reagálták le.
Végül azonban a rendőr nevetett: a 13 és 19 év közti fiatalokat elkapták, a Daily Mail beszámolója szerint 102 rendbeli lopással, rablással és más erőszakos, valamint szexuális bűncselekményekkel gyanúsítják őket.
3 HOZZÁSZÓLÁS
2012. június 3., 16:11 György Jakab

Ezek a bűnözők a cikkírónak egyszerű fiatalok. Ha fehérek lettek volna, azonnal kiérdemelték volna a neonáci jelzőt. LOL

2012. június 3., 14:14 Kiss Anna

nem rossz ötlet, ezt nálunk is megtehetné egy egy rendőr. De az ilyen ostoba galeriket más úton is elkaphatják, ha van rá energiájuk.

2012. június 3., 12:22 Pataki Balázs

hülye niggerek

LOL

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Lebukott a Facebookon dicsekvő bűnbanda
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

Balázs Csaba: „Én mindig innen rendelek: http://emobi.hu” » Titkosügynökök mobiltokja


György Kövesdi: „"Ha valakinek nem tetszik az elődökhöz hasonlóan még mindig nagyon...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


András Molnár: „260 pénzért már elég komoly laptopot kapok, vagy egy közöepes telefont...” » A fémmobil újra támad: teszten az új HTC One

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X