szerző:
hvg.hu

A márka rajongói közül vélhetően kevesen tiltakoznának ezen új modellek piacra dobása ellen.

A Vespa márkát vélhetően keveseknek kell bemutatnunk, hiszen a több mint hét évtizedes tapasztalattal rendelkező olasz gyártó ikonikus robogóit még a laikus szemlélődők is azonnal felismerik az utakon. A robogógyártáshoz tehát nagyon értenek a vespások, de mi lenne, ha nem csak robogókat, hanem komolyabb motorokat is készítenének?

Pontosan ez a kérdés merült fel a brit Jennings Harley-Davidsonnál is, ahol is elkészítettek néhány igen szemrevaló látványtervet a Vespa képzeletbeli chopperéről, sportmotorjáról, túramotorjáról, krosszmotorjáról, café raceréről, illetve tron kétkerekűjéről. Mutatjuk:

©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!