MTI Shake

Fotó: A labrador, aki egyedül is buszra száll

A KOMO-TV által közreadott képen Eclipse, egy fekete nőstény labrador látható egy seattle-i buszon. Ha a gazdája nem fejezi be a cigaretta elszívását, amikor a busz megérkezik, Eclipse egyedül száll fel és utazik úticéljáig, egy kutyasétáltató parkig a járat utasainak nagy tetszésére.

hvg.hu Világ

Autókra zuhant egy helikopter Seattle-ben – fotók

Lezuhant egy helikopter kedden az egyesült államokbeli Seattle-ben, a Space Needle torony közelében. A tűzoltók szerint két ember meghalt, egy 37 éves férfit pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

hvg.hu Kult

Magyar komédiás hódította meg Amerikát

5000 dollár és szerződés ütötte a markát a budapesti születésű, Kaliforniában élő Kaszás Zoltánnak Seattle-ben, a világ legnagyobb turnézó humorfesztiválján.

hvg.hu Autó

Szenzáció a városban cirkáló retro rendőrautó

Új kedvence van Seattle városának, mégpedig egy rendőrautó formájában: a helyi rendőrség egyik tisztje egy 1970-es évjáratú, korhűen helyreállított Plymouth Satellite-tel járőrözik, és járgányát elmondása szerint még a bűnözők is megcsodálják.

1 2
A címlapról ajánljuk
„Nem következett be a csoda, amire vártunk”

„Nem következett be a csoda, amire vártunk”

Meglátogattuk a házaspárt, aki a nulláról kezdte újra az életét. Porrá égett ugyanis a házuk, amit korábban ismeretlen, hátrányos helyzetű családoknak ajánlottak fel ingyen nyaralásra.