hvg.hu Gazdaság

És akkor Dzsudzsák befért az üzbég válogatottba

Orbán Viktor szerint a Nyugatnak rossz, nekünk meg jó. Annyira jó, hogy február végére kifogyhat a földgázkészletünk, Ausztria pedig irigyel minket, és nem akarja beengedni a munkásainkat. A 48 csapatos focivébé nagy üzlet a FIFA-nak, de nekünk csak akkor, ha Dzsudzsi bekerül az üzbég válogatottba. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Vida Ildikó, akinek Simicskához nem kell tolmács

A NAV botrányba került elnökeként vált ismertté Vida Ildikó, akit hétfőn a Közgép Zrt. elnökévé nevezett ki a társaság közgyűlése. A szakember azonban hosszú és tartalmas, Simicska Lajos mellett eltöltött pályafutást tudhat maga mögött.

hvg.hu Itthon

Bojkottálja Simicska rádióját az Emmi?

A Lánchíd Rádió az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult. Volt, hogy a minisztérium az interjú közepén tiltotta le a beszélgetést – közölte a szerkesztőség.

hvg.hu Vállalkozás

Mészáros Lőrinc: Nem vagyok átlagember

Jó tévét szeretne csinálni az Echo TV-ből – mondta a 444.hu-nak Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere egy ottani közmeghallgatás után. Hozzátette azt is: a miniszterelnöknek nem lesz beleszólása abba, mi hangzik el a csatornán.

hvg.hu Itthon

Kitették Simicska tévéjét egy előfizetői csomagból

Sümeg, Dunaharaszti vagy Hollóháza és egy sor más település lakói januártól nem nézhetnek többé HírTv-t – már ha maradnak annál a szigethalmi székhelyű szolgáltatónál, amely kivette a csatornát az eddigi csomagból.

hvg.hu Gazdaság

2017-ben végig néma maradhat a Class FM

Miközben a Rádió 1 vidéki "franchise" hálózatot épít, a Class FM a jogi huzavona miatt 2017-ben végig néma maradhat. A Class FM sávjáért közel nettó félmilliárdot kellene fizetni, a Rádió 1 viszont alig 57 millióért szerezhet kétmillió hallgatót.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: Nincs közöm a Népszavához

Továbbra sem lehet tudni, kik a Népszava és a Geomédia Kiadó új tulajdonosai. A nagy titkolózásban olyan iparági pletykák is szárnyra kaptak, amelyek szerint az ügylethez köze lehet Gyurcsány Ferencnek. A Demokratikus Koalíció elnöke azonban tagad – írja a 24.hu.

hvg.hu Gazdaság

Újabb piacot rohannának le Orbánék, még egy ütést kaphatnak Simicskáék

Az Index birtokába került tervezet szerint gyakorlatilag újraépítenék itthon az óriásplakát-piacot. Ez azzal indulna, hogy leszereltetnék az összes óriásplakátot, majd az önkormányzatok a saját területeiken kiválaszthatnák, mely cégek tehetnek ki a mostaniaknál jóval kevesebb és kisebb hirdetéseket. Az Orbán Viktorral összekülönböző Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég az egész üzletét bukhatja – derül ki a cikkből.

1 2 3 4 5 6 7
35
A címlapról ajánljuk