Windisch Judit Itthon

Az MSZP és a plakáttörvény: "Ez a tipikus őskáosz, balfaszkodás"

Pénteken rendkívüli ülésen fut neki újra a parlament az Áder János államfő által visszadobott plakáttörvénynek, pár napig úgy tűnt, nem csak beteg ellenzéki képviselők hozhatják el a Fidesz sikerét. Az MSZP kacérkodott azzal, hogy beszáll egy módosítóval, aztán Botka László miniszterelnök-jelölt odacsapott az asztalra azzal, hogy kampányába nem fér bele az együttműködés a kormánypárttal. Van, aki úgy látja, végül a Jobbik jár jól.

hvg.hu Gazdaság

És akkor konzumnők kacsintgattak a térfigyelő kamerába

Az andorrai sokk után adókedvezményt kaptak a focisták, de a CBA csődbe ment nagykercégének is alányúlt a kormány. A Váci utcában palira vett turistáknak halvány vigasz, hogy ezentúl már nem kell roamingdíjat fizetniük. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Itthon

Simicska Lajos kollégistaként átment az üvegajtón

Előtte nincs akadály, mondta, majd bement a bezárt ajtón keresztül a budaörsi kollégiumba - elevenítette fel a történetet Fodor Gábor volt fideszes poltiikus az RTL Klub házon kívül című műsorában. Volt még pár hasonló csemege a műsorban.

hvg.hu Itthon

Plakátháború: Maradt még fegyvere a Fidesznek a Jobbik ellen

Kínos csapdába keverte magát a Jobbik azzal, hogy titkolja az áprilisban indult kormányellenes plakátkampánya költségeit: a milliárdos költekezés vádját már akkor sem mossa le, ha az akció "csak" száznéhány millióba került. A kérdés mindenesetre jogos: miből futotta volna ekkora kampányra. A Fidesz mindenesetre megtorolja a dolgot: a Fidelitas ellenplakátjai után törvényt írt, adóellenőrzés indult az érintett cégeknél, és ÁSZ-jelentés jöhet a legkellemetlenebb pillanatban.

W. J. Itthon

Simicska cégeit állítólag felnyomták a NAV-nál a Jobbik-plakátok miatt

A Magyar Idők szerint költségvetési csalás gyanúja miatt indított eljárást az adóhatóság Simicska plakátcégei ellen. Az egyik érintett cég ügyvezetője ilyenről nem tud, azt mondja, pontosan adták meg az adatokat. A NAV csak egy átfogó vizsgálat indításáról értesítette őket.

Windisch Judit Itthon

A Jobbik vagy hazudik, vagy iszonyatosan béna kampánystratégiában

Profinak tűnik, ahogy a Jobbik plakátkampánya hétről hétre kibontakozott? A párt szóvivője állítja: mindez csak a véletlen műve. Azt pedig, hogy mindez mennyibe került, majd csak a végén mondják meg. Szakértőnk szerint a plakátokon sulykolt üzenet elsősorban arra szolgál, hogy az ellenzéki szavazókban rögzítse: Orbán első számú kihívója Vona Gábor.

Hercsel Adél, Hont András Itthon

Kálmán Olgának hiányzik Rogán Antal és egy csempevágó

Nem változott a véleménye Simicska Lajosról és a G-nap előtti szerepéről, amióta az ő televíziójánál dolgozik, a Hír Tv-nél viszont bejöttek a számításai. Bár hiányoznak neki a fideszes politikusok, akárcsak egy permetező kanna és egy csempevágó a kertjéből. Interjú.

Juhász Gábor Gazdaság

A spíler tévéje: elbukni tilos!

Állami hirdetésekkel olajozott örökmozgóként működik az Andy Vajna kormánybiztos kezében lévő TV2-csoport, nyereséget mégis csak évek múlva hozhat.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk