Révész Sándor Itthon

Amikor Orbán küldött délszaki pihenésre másokat, hogy Simicska tehesse a dolgát

A plakátháború csak első pillantásra szól a Jobbik megbüntetéséről, amiért a pártnak volt mersze Orbánt és Habonyt bűnözőként ábrázolni országszerte. A felület érdekesebb, mint a rajta megjelenő tartalom. Ha ugyanis visszalapozunk az időben a MAHIR megszerzéséig, akkor kiderül: a plakáthelyekből építette ki a Fidesz páratlan médiabirodalmát egykoron. És a G-nap után ismét a plakátok szabályozásával zárhatja le a második nagy birodalomépítést.

hvg.hu Itthon

Hivatalos: indul a Lázár-féle plakátkommandó

Akár más területen dolgozó állami tisztviselőket is átvezényelhetnek mától azokba a kormányhivatali plakátkommandókba, amelyek dolga, hogy listázzák, büntessék és elávolíttassák a jogsértően kihelyezett hirdetéseket - áll a Miniszterelnökség vezetőjének legfrissebb utasításában. Szóval, ne mérgelődjenek, ha várni kell esetleg az útlevélügyintézésnél, a közszolga nem tehet róla, hogy a plakáttörvény betartásán kell őrködnie.

Joó Hajnalka Itthon

Itt a plakáttörvény-hekkelés újabb felvonása

Újabb jelöletlen plakátok lepték el hétfő hajnalra Simicska Lajos plakátcégének felületeit. Éppen azokat, amelyekre három hete a rejtélyes "A nép nem betiltható, de a kormány leváltható"-üzenetek kerültek. Az új hirdetések a Jobbik béruniós kezdeményezését népszerűsítik, de az ellenzéki pártnak állítása szerint megint semmi köze a plakáttörvény meghekkeléséhez. Örülni azért örül neki.

Joó Hajnalka Itthon

Simicska plakáthelyein teszteli egy rejtélyes megrendelő, mit tűr a kormány

Erős ellenzéki üzenettel, de megrendelő feltüntetése nélkül jelentek meg keddre új plakátok Budapesten, a Mahir eddig Jobbik által bérelt felületein. Az ellenzéki párt és Simicska Lajos cége is tagadja, hogy ő állna a plakáttörvényt kétségkívül ötletesen meghekkelő akció mögött.

hvg.hu Vállalkozás

Átverhette a Fidesz az ÁSZ-t a 2010-es kampánnyal

Simicska Lajos cége megdöbbentően olcsón számította meg a Fidesznek a plakáthelyeket 2010-ben. De ez még nem minden, a 24.hu birtokába jutott elszámolás szerint a későbbi kormánypárt a valós összeg egyharmadát jelentette az Állami Számvevőszék felé.

hvg.hu Itthon

Simicska Mészáros tévéjének árulta el a nagy mignon-titkot – videó

Simicska Lajos pólóban, térdnadrágban, a kezében fonott kosárral ment vásárolni Veszprémben, amikor éppen véletlenül az Echo TV riporterébe botlott bele. A „Milyen a kapcsolata Vona Gáborral?” típusú kérdésektől eljutottak az „És milyen süteményt szeret?” típusú kérdésekig.

Windisch Judit Itthon

Az MSZP és a plakáttörvény: "Ez a tipikus őskáosz, balfaszkodás"

Pénteken rendkívüli ülésen fut neki újra a parlament az Áder János államfő által visszadobott plakáttörvénynek, pár napig úgy tűnt, nem csak beteg ellenzéki képviselők hozhatják el a Fidesz sikerét. Az MSZP kacérkodott azzal, hogy beszáll egy módosítóval, aztán Botka László miniszterelnök-jelölt odacsapott az asztalra azzal, hogy kampányába nem fér bele az együttműködés a kormánypárttal. Van, aki úgy látja, végül a Jobbik jár jól.

hvg.hu Gazdaság

És akkor konzumnők kacsintgattak a térfigyelő kamerába

Az andorrai sokk után adókedvezményt kaptak a focisták, de a CBA csődbe ment nagykercégének is alányúlt a kormány. A Váci utcában palira vett turistáknak halvány vigasz, hogy ezentúl már nem kell roamingdíjat fizetniük. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Itthon

Simicska Lajos kollégistaként átment az üvegajtón

Előtte nincs akadály, mondta, majd bement a bezárt ajtón keresztül a budaörsi kollégiumba - elevenítette fel a történetet Fodor Gábor volt fideszes poltiikus az RTL Klub házon kívül című műsorában. Volt még pár hasonló csemege a műsorban.

hvg.hu Itthon

Plakátháború: Maradt még fegyvere a Fidesznek a Jobbik ellen

Kínos csapdába keverte magát a Jobbik azzal, hogy titkolja az áprilisban indult kormányellenes plakátkampánya költségeit: a milliárdos költekezés vádját már akkor sem mossa le, ha az akció "csak" száznéhány millióba került. A kérdés mindenesetre jogos: miből futotta volna ekkora kampányra. A Fidesz mindenesetre megtorolja a dolgot: a Fidelitas ellenplakátjai után törvényt írt, adóellenőrzés indult az érintett cégeknél, és ÁSZ-jelentés jöhet a legkellemetlenebb pillanatban.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk