szerző:
hvg.hu

Közbeszerzésen venne részt, de nem tudja, hogy néz ki egy kartell? Esetleg már egyben benne is van, csak nem tud róla? Gond egy szál sem, napi jó tanácsokkal érkezik a legtrendibb mobilalkalmazás.

Egy éven át küld napi jó tanácsokat a közbeszerzés területén például a kartellezés elkerüléséről és azok felismeréséről a Közbeszerzési Hatóság a Napi közbeszerzés elnevezésű mobiltelefonos alkalmazással. A közbeszerzésben érdekeltek körében minden bizonnyal sláger alkalmazás napi jó gyakorlatokat is küld, és más hatóságok számára is lehetőséget ad arra, hogy a közbeszerzési szakmát támogató tartalmakat tehessenek közzé hírcsatornáján keresztül.

De lesz napi jogorvoslat, napi statisztika is - itt tölthető le androidos mobilra.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!