szerző:
hvg.hu

Meglett az első áldozata Falus Ferenc jegesvizes-vödrös videójának, mivel úgy ment ki a netre, hogy arról a főpolgármester-jelöltet támogató pártok nem tudtak – írja az Index.hu.

Falus Ferenc múlt heti vödrös videója után a pártvezetők annyira kiakadtak, hogy eldöntötték, mostantól nem hagynak nagy mozgásteret saját főpolgármester-jelöltjüknek – írja az Index.hu egy baloldali politikusra hivatkozva szerdai, Falus Ferenc kampányáról szóló cikkében.

A sztori ismert: a baloldali pártok által főpolgármester-jelöltként közösen támogatott volt tiszti főorvos is elkészítette azt a videót, amelyen emberek jeges vízzel öntik le magukat, hogy egy bénulásos betegségre felhívják a figyelmet, aztán mellé még jótékonykodnak is, de Falus családi körben készített videója kínosan amatőr lett.

Bár Falus a saját kampánycsapatával kezdett dolgozni, a vödrös videó mindent megváltoztatott, a múlt héten elküldtek egy tagot Falus csapatából a vödrös videó miatt, amelynek elkészítéséről és nyilvánosságra hozataláról egyik pártban sem tudtak – írja az Index. Emellett a főpolgármester-jelölt kampányfőnökének, aki Papp Edit, az Erste Bank korábbi vezérigazgatója, a múlt hét óta minden délelőtt egyeztetnie kell az MSZP-s, DK-s és Együtt-PM-es stábbal. Ráadásul Falus sajtómegjelenéseit immár kizárólag az Együtt sajtósai szervezhetik, hivatalosan ennek a pártnak a jelöltje a volt tiszti főorvos.

És akkor mégegyszer következzen a videó:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!